Wat doen wij voor u - Vrijekeuze

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over ons

Via deze site kunt u zelf binnen enkele minuten een zorgverzekering vergelijken en afsluiten en de bestaande verzekering opzeggen. Hiervoor dient u wel een aantal persoonlijke gegevens en wensen in te vullen.
Vervolgens worden er een aantal voordelige premies en voorwaarden getoond. U kunt ten allen tijde de verzekering bekijken en vergelijken met andere verzekeringen.

Wij bieden twee vormen van dienstverlening aan. Enerzijds werken wij op basis van execution only. Dit houdt in dat wij geen advies geven, maar dat u zelf bepaalt welke verzekering het best bij u past. Vervolgens sluit u de verzekering zelfstandig en rechtstreeks via onze website af (execution only). Twijfelt u over de dekking, voorwaarden of iets anders, informeer uzelf goed via onze website. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die u ondervindt door de door uw gemaakte keuzes bij het afsluiten van een verzekering.
Daarnaast geven wij aan consumenten die vragen hebben (telefonisch of via de mail) ondersteuning bij het kiezen en afsluiten van een verzekering.

Hoe komen wij aan onze inkomsten?

 

U kunt via deze website gratis verzekeringen vergelijken, met de mogelijkheid de verzekering af te sluiten tegen de voorgestelde premie.

Wij krijgen een vergoeding van de verzekeraar voor het sluiten van verzekeringen.

 

Wat hebben wij voor beloningsbeleid?

 

De beloning van medewerkers bestaat uit een vast salaris en 8% vakantiegeld. Wij kennen geen bonusregeling en geen variabele beloning.
De gedragseisen zijn integer, kwaliteits- en op samenwerkingsgericht handelen met als doel verbeteringen en innovatie.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu